Beauty | Parfum Wishlist

Het is weer een tijdje geleden dat ik weer iets heb geschreven. Door stage en examens vergat ik soms dat ik ook nog een blog had. Maar ik ben terug! De lente geeft je toch altijd weer inspiratie om weer artikels te gaan schrijven.

Wat sommige meiden hebben met schoenen of tassen heb ik met parfum! Ik houd ervan om lekker te ruiken. En je kunt mij altijd blij maken met een bon van Douglas of Ici Paris XL. Welke winkel vinden jullie trouwens fijner? Ik denk ik stiekem toch Douglas omdat je daar zelf aan geurtjes kan ruiken zonder het aan een werknemer hoeft te vragen. Als klein meisje was ik ook al dol op parfum. Ik ging dan altijd bloemen plukken en dan ging ik samen met mijn vriendinnetjes eigen ‘parfum’ maken. Ik heb al wat geurtjes op mijn wishlist staan maar ik had het nooit opgeschreven ergens zo dat ik het kon onthouden. Ik heb dus sinds kort een berichtje in mijn mail gemaakt waarin ik kan zetten welke parfums ik graag nog wil. Zo kan ik precies zien welke ik nog wil hebben. Vandaag ga ik jullie de parfums laten zien die op dit moment op mijn wishlist staan.

parfumwishlist

 1. Replay – Essential (22,50)|  Ik was laatst in de stad met mijn ouders en terwijl mijn ouders stonden te wachten om bij de KPN geholpen te worden besloot ik even naar de Etos te lopen. Ik stond bij het parfum hoekje en ik pakte Replay Essential in mijn handen, Ik had al een geurtje van Replay en die bevalt ook goed. Ik rook Essential en ik was verkocht! Ik vond de geur super lekker. Hij doet mijn denken aan Flowing van Puma. Een geur die ik vroeger heel veel droeg. Toch heb ik hem niet meegenomen terwijl hij niet zo heel duur is. Volgende keer neem ik hem zeker mee.
 2. Prada – Candy Florale (50,13) | Ook dit geurtje rook ik laatst bij Douglas en ik was verkocht. Deze ga ik zeker ook nog een keer kopen.
 3. Lancome – La Vie Est Belle ( 66,60) | Ook dit geurtje heb ik al een paar keer in me handen gehad en toch niet genomen. Bij Douglas was hij laatst 33,- euro en ik heb nog steeds spijt ervan dat ik hem toen niet heb meegenomen maar een geurtje van Rituals.( waar ik trouwens ook heel blij mee ben)  Ik blijf dus zeker de site in de gaten houden.
 4. Giorgio Armani – Si (66,00) | Ook deze heb ik een paar keer in mijn handen gehad maar niet gekocht. Mijn schoonmoeder heeft hem wel en ik vind hem altijd zo lekker ruiken.
 5. Ariana Grande – Ari (29,95) | Ik heb deze geur nog nooit geroken maar ik hoor er alleen maar positieve verhalen over bij beauty bloggers. En hij is ook niet heel duur. Ook deze wil ik zeker voor dat prijsje een keer proberen.
 6. Jill Sander – Sun Delight (29,52) | Ook over dit geurtje hoor ik veel positieve verhalen bij beauty bloggers en ook deze is niet heel duur. Ik was vroeger al gek op de gewone Sun van Jill Sander. Dat is toch wel de ideale zomergeur. Dat herinnert mij er trouwens aan dat ik die zeker weer een keer wil gaan aanschaffen.
 7. Chanel – Coco Mademoiselle ( 71,00) | Ik denk dat dit stiekem de lievelings geur van elke vrouw is. Hij staat ook al heel lang op mijn lijstje maar wat mijn elke keer tegen houdt is de prijs. Misschien mijn vriendje een keer lief aankijken.

Ik ben benieuwd naar jullie favoriete geurtje & welke geur zou jij nog graag willen hebben?
Laat het mij weten via de comments.

liefs

 

2 Comments on Beauty | Parfum Wishlist

 1. markseip@outlook.com'
  Maria Kseip
  22 juli 2016 at 12:21 (3 jaar ago)

  Wauw, wel super goedkoop de Si, ik heb er 75 voor betaald bij http://www.laparfumia.nl/
  De si blijft mijn favoriet, koop het overigens eens in de twee maanden. Waar kan ik het kopen voor 66 euro? \

  Dankjeeeee XXX

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *