Interieur | Yankee Candles


test
Ik heb echt een obsessie met alles wat lekker ruikt. Nu het winter is ben ik gek op geurkaarsen.

Ik weet nog goed dat ik vroeger bij Amerikaanse Youtubers altijd Yankee Candles zag. Het was helaas niet te koop in Nederland.
Na een aantal jaar hoorde ik dat er een Yankee Candles  kwam te zitten in Amsterdam. Toen ik een paar maanden later in Amsterdam was moest ik er natuurlijk langs. En ik kocht daar een paar Votive kaarsen. Helemaal trots ging ik weer naar huis. Maar… er waren toen nog geen webshops waar je Yankee Candle  kon kopen. 4 jaar later had ik ze nog niet gebrand omdat ik het zonde vond. Zonde omdat je ze nergens anders kon krijgen. Een paar maanden terug heb ik ze opgemaakt nadat ik had gezien dat er inmiddels veel webshops zijn die Yankee Candles verkopen.
Ik besloot bij Uscandels.com een bestelling te plaatsen Om gauw nog wat lekker kerst geuren te scoren. En vandaag laat ik jullie zien wat ik er heb gekocht!

Op een webshops kun je natuurlijk niet ruiken hoe iets ruikt. Maar vanille is mijn lievelingsgeur en besloot daarom allemaal kaarsen te bestellen waar vanille in zat of naar kaarsen waar ik benieuwd naar was. Ik ben niet zo goed in het beschrijven van geuren maar ik hoop jullie toch te kunnen helpen
yankeecandle02

HOME SWEET HOME
// CHRISTMAS EVE
– HOME SWEET HOME // De geurnoten van deze kaars zijn kaneel, bakkerskruiden en thee.
Het is echt een lekker thuis komen geurtje. En ik vind het perfect bij deze tijd van het jaar passen.
– CHRISTMAS EVE // Er was een actie dat je bij elke 10,- een gratis votive kreeg. Ik kreeg deze erbij. Het grappige is dat ik hier ook nog heb over getwijfeld om te kopen, Dus dat hij erbij zat was natuurlijk  leuk. Christmas Eve ruikt echt naar kerst. Als je deze kaars ruikt dan denk ik gelijk aan een Amerikaanse  kerstfilm. Bij kerst geuren ben ik altijd bang dat het
misschien teveel naar dennen ruikt, maar dat is bij deze gelukkig helemaal niet zo.

yankecandle_goed4

PAIN AU RAISIN // MACARON TREATS
– PAIN AU RASIN // De geurnoten van deze kaars zijn bakkerskruiden, vanille, suiker, rozijnen en cognac.
Dit is zeker een van mijn favoriete. En zou ik misschien in het groot aanschaffen. Hij ruikt een beetje naar vanille
maar dan toch net even iets anders. Ik denk dat het komt door de bakkerskruiden. Ook deze is lekker voor in huis.
– MACARON TREATS // Ik heb nog nooit een macaron op dus, Ik kan de macaron liefhebbers niet vertellen of het hier ook
naar ruikt. De geurnoten van deze kaars zijn suiker, koekjes, amandel en vanille. Deze geur doet mijn denken aan
zoete popcorn. Heb je de Nivea lipbutter in Caramel in huis? Daar ruikt hij namelijk precies naar. Van alle kaarsen die ik
heb gekocht is dit de zoetste.

yankeecandle_goed3

SNOW IN LOVE // WINTER GLOW
– SNOW IN LOVE // Ik was benieuwd naar deze geur want , sneeuw heeft niet echt een geur, maar hoe ruikt deze dan.
Hij ruikt een beetje naar schone was. Maar dan met een tikkeltje zoet. Ik vind deze geur heel moeilijk te omschrijven
maar ik vind hem wel lekker ruiken.
– WINTER GLOW // De geurnoten van deze kaars zijn verse sneeuw, amber en dennen. Ik was bij deze geur ook een beetje bang dat hij te veel naar dennen zou ruiken, maar door de amber word hij stukken minder heftig. Je ruikt hem maar heel lichtjes.
Dit vind ik ook weer een ideaal kerst geurtje.

yankeecandle_goed2

CHRISTMAS COOKIE // SNOWFLAKE COOKIE
– CHRISTMAS COOKIE // Na deze twee geuren was ik het meest benieuwd omdat, Pinterest en Tumblr er altijd vol mee staan. Plus zijn ze alleen verkrijgbaar in de winkel rond de kerst periode, dus als je ze lekker vind moet je ze nu inslaan. De geurnoten van deze geur zijn vanille, suiker, deeg en glazuur. Ik vind hem ook echt naar een kerst koekje ruiken. Ook deze ruikt naar vanille maar dan net iets anders wat minder vanille maar zoeter. Grote kans dat ik deze nog in het groot ga bestellen want ook dit is een favoriet.
– SNOWFLAKE COOKIE // Deze kaars heeft ongeveer de zelfde geurnoten maar deze is net wat zoeter. Ik snap dat deze geur een groot favoriet is. Ook ik vind hem super lekker en zou hem in het groot kopen. Het gekke ook is dat als ik deze kaars ruik, Ik er gelijk in wil bijten.

Ik ga zeker vaker Yankee Candles bestellen bij US Candles. Ze zijn super snel binnen en ze hebben veel keus.
Deze votive kosten 2,65 per stuk maar ze hebben elke maand 2 geurtje in de aanbieding. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een Jar. Maar ik heb ooit in een Yankee Candles winkel geleerd dat votive’s zijn om te testen of jij een geur lekker vind en Jar dus echt zijn voor als jij die geur echt  lekker vind.

Wat is jullie favoriete kaars van Yankee Candles?
liefs

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *