Fashion | JOSH V Bag

Mijn favoriete merk is zeker JOSH V. Vroeger was ik niet zo van de merken maar sinds ik JOSH V ken ben ik om.
JOSH V haar kleding is helemaal in mijn stijl. Voor de gene die het merk niet kennen. JOSH V is het merk van modeontwerpster en vlogger Josh Veldhuizen. Josh kennen we natuurlijk van de series de modemeisjes.  JOSH V staat bekend om eigentijdse, vrouwelijke en tegelijkertijd stoere collecties. Ik heb al flink wat euro’s uitgegeven bij JOSH V. En smelt bij elke collectie weer. Toen ik laatste in de sale deze tas zag moest ik hem hebben.

Dit is de Elena bag en is van de Eightteen collection.
Hij is 100% suède en heeft een crystal print voering.
Ook zit er bij de tas een katoenen tas bij waar je hem in kunt bewaren. Zo dat hij mooi blijft.
Ik had deze tas al een tijdje op het oog dus ik besloot hem gelijk te bestellen.
Mijn andere tas van H&M ging stuk en vond ik te groot voor wat ik allemaal mee draag.
Het kwam dus perfect uit.

Wat ik fijn vind is dat hij verstelbare chains heeft hierdoor kan ik hem gebruiken als handtas en als crossbody.
Nog een voordeel is dat de tas aan de binnenzijde twee steekvakken heeft en een vak die afsluitbaar is met een rits.
Ook aan de buitenzijde aan de achterkant zit nog een vak om spullen in te doen. Hij was in drie kleuren verkrijgbaar namelijk in roze, grijs en zwart. En voor de party collection hadden ze twee uitvoeringen gemaakt met zwarte glitter en gouden glitter.

Ik kocht de tas  in de sale voor 53,- euro ,de originele prijs was 120,-
Ik weet niet of deze tas nog op de site van JOSH V staat als dit artikel online komt.
Maar google hem zeker even. Veel webshop verkopen ook JOSH V en de kans is dus groot dat je hem daarop nog kunt vinden.

Wat vinden jullie van deze tas?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *