Lifestyle | Goals voor 2017

Ik vind het altijd heel leuk als Bloggers het eind van het jaar een lijstje maken met doelen voor het aankomend jaar. En dan aan het eind van het jaar kijken of dat gelukt is. Ik ga vandaag mijn doelen voor 2017 vaststellen zodat ik die eind 2017 met jullie kan gaan kijken of dit mijn gelukt is.
goalsvoor2017
1. DIPLOMA HALEN.
Ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding Mediavormgeving. Dat betekend dat 2017 mijn afstudeer jaar is.
Ik heb mijn examens Engels en Nederlands al gehaald. Dus ik heb eind januari examen management, 3 dagen lang gaan we dan een businessplan schrijven. Dan heb ik in mei praktijkexamen en dan zitten alle examens erop. Dit zijn wel de examens waar ik het meest naar op kijken. Maar ik hoop natuurlijk in juli 2017 mijn diploma te kunnen ondertekenen.

2. NAAR PARIJS.
Ik ben al een paar keer naar Disneyland Parijs geweest. Maar nooit in het centrum van Parijs. En ik hoor er zoveel goede verhalen over dat ik dat toch echt een keer wil doen. We hebben het al een paar keer proberen te plannen maar , toen moest mijn vader met spoed geopereerd worden aan zijn hart. En toen wij de tweede keer wilde plannen gebeurde de verschrikkelijke aanslagen. En toen besloten we maar even te wachten. Hopelijk kan in ik 2017 naar Parijs want het staat echt hoog op mijn lijstje. Iemand tips voor goede hotels en leuke plekjes om te bezoeken?

3. MEER REIZEN.
Ik wil in 2017 meer gaan reizen. Ik kan hier enorm van genieten. Maar we kiezen er toch vaak voor om naar Oostenrijk te gaan en dat heb ik eerlijk gezegd nu wel een beetje gezien. Ik zou in 2017 verdere reizen willen maken of andere landen in Europa. Wie weet kan ik eind 2017 een mooi lijstje maken met plekken waar ik dat jaar geweest ben.

4. 9 KILO NOG AFVALLEN.
Ja toch wel de favoriet van iedereens lijstje: Afvallen. Ik ben dit jaar al 7 kilo afgevallen en daar ben ik natuurlijk trots op. Maar ik ben er nog niet ik wil in 2017 graag nog 9 kilo kwijt.
En dat verspreid over een jaar lijkt mij een realistisch en haalbaar doel. Ik hoop dat ik eind 2017 kan zeggen dat het mij gelukt is

Wat zijn jullie doelen voor 2017 ? Laat het mij weten bij de coments
liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *