Lifestyle | Favoriete Vloggers

We nemen natuurlijk allemaal graag een kijkje in iemand anders leven. Vroeger hadden we reality TV zoals de Kardashian, maar tegenwoordig kunnen we gelukkig dagelijks in iemand anders leven kijken met vlogs. Natuurlijk is het altijd weer leuk om nieuwe vloggers te ontdekken dus vandaag zet ik mijn favoriete op een rijtje. Met vandaag deel 1.

JOSH V.
Josh V
is mijn favoriete kledingmerk en Josh Veldhuizen is daarom mijn style icoon. Ik was daarom ook blij toen haar eerste vlog online kwam. Josh post elke vrijdag een week vlog waarin ze je mee neemt in haar werk week, werk reizen en vakanties. Een ding wat ik zeker heb geleerd van het kijken van haar vlogs is dat Josh kei hard werkt en het haar het zeker niet allemaal is aankomen waaien. Ik haal uit Josh veel inspiratie op gebied van kleding en succes. En heb  door de vlogs  al veel vakantie plekjes op mijn bucketlist staan.

QUEEN OF JETLEGS
Noor van Queen of Jetlegs zullen jullie natuurlijk kennen van haar jaloersmakende Instagram foto’s.
Noor is blogger en komt daardoor op de mooiste plekjes van de wereld. Noor plaatst elke woensdag en zaterdag een vlog.
Waarin ze meeneemt in haar leven als moeder en blogger. Ze laat je de mooiste outfits en hotpots zien. En elke keer als Baby Olivia op ons scherm komt smelten we natuurlijk.


TRENDGLOSS
Iedereen die mij goed kent weet dat ik gek ben op New York. Ik word dan ook natuurlijk altijd vrolijk van vlogs met New York erin. Zo ben je toch nog even 15 min lang in the big apple. Claire van Trendgloss ging voor 6 maanden naar New York voor haar stage. Een every girls dream. En gelukkig besloot ze haar avontuur te vloggen. Claire laat je New York zien met een portie humeur. Claires vlogs maken mij altijd aan het lachen. Helaas zijn ze voorbij omdat Claire weer in Nederland is. Maar mocht je het gemist hebben kijk het zeker even terug! En bereid je voor op eten heel veel eten.

Naar welke vlogger kijk jij graag?
Laat het mijn weten bij de comments.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *