Lifestyle | Favoriete Instagrammers

Als je aan mij vraag wat mijn favoriete app is hoef ik niet lang na te denken: Mijn favoriet is dan toch echt Instagram.
Het is de eerste app die ik opstart als ik op mijn mobiel kijk. Ik kan uren kijken naar de mooiste en jaloersmakende foto’s.
En het is natuurlijk altijd leuk om nieuwe Instagramers te ontdekken.

Eerder liet ik al drie van mijn favoriete Instagrammers zien in deel 1 en 2. Vandaag komt deel 3.


OHHCOUTURE
Ohhcouture is mijn grote favoriet. Ik ga binnenkort op vakantie naar Dubai, en ik heb bij haar al veel inspiratie op gedaan voor het maken van mooie foto’s.
Leonie Hanne is de Instagrammer achter dit account. Leonie is een Duitse Blogger en is bijna altijd op reis. Wat zorgt voor de mooiste kiekjes. Leonie weet goed hoe je de meest jaloersmakende foto’s kan maken. Al moet ik eerlijk toegeven dat de mooie reis bestemmingen haar wel een eindje op weg helpen. Ik ben niet de enige die fan van haar is. Ze heeft miljoenen volgers en ook merken zijn gek op haar. Zo heeft ze al samen gewerkt met de volgende merken: Cartier, Bulgari, Tommy Hilfiger, Tory Burch, Lancome en Net-A-Porter.


POLABUR
Polina is de Instagrammer achter Polabur. Ook Polina is dagelijks bezig met reizen en foto’s maken voor op Instagram. Zo heeft ze nog een tweede account waarop ze samen met een andere Instagrammer  de mooiste foto’s van Instagram verzameld. Ook Polina heeft een goed gevoel voor styling. En weet goed hoe ze zichzelf en een locatie op de foto moet zetten. Ze is regelmatig in Nederland, Belgie en Duitsland te vinden.


QUEEN OF JETLEGS
In Nederland hebben wij Blogger en Vlogger Noor die zorgt voor jaloersmakende foto’s.
In haar vlogs kun je goed zien dat dit echt niet van zelf gaat, en dat ze vaak een hele dag bezig is voor het maken van de perfecte foto. Wat ik ook heel leuk vind is dat Noor veel foto’s maakt in Amsterdam. Hierdoor kunnen wij zelf ook proberen om haar kiekje  te proberen. Ook vind ik dat Noor een mooie manier heeft van haar foto’s bewerken. Ook Noor heeft al met een aantal grote merken mogen samen werken.

Wat is jou favoriete instagrammer?
Laat het mij weten bij de comments!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *