Beauty | Lipstick Stash

 

Vandaag laat ik jullie mijn lipstick stash zien. Aangezien hij de laatste paar weken aardig is aangevuld  met nieuwe lipstick. Dat komt omdat ik een liefde voor lipsticks heb ontdekt. De afgelopen weken dat ik bij de Kruidvat was waren heel veel Catrice lipsticks voor 50% en daar heb ik natuurlijk van geprofiteerd. Vandaag laat ik dus even al mijn favoriete lipsticks op een rijtje zien.

Ik begin met al mijn Catrice lipsticks op 2 na is de rest allemaal nieuw. Dit komt dus door de actie bij de Kruidvat. Ik begin van links naar rechts. 1: Frozen Yogurt. 2. Yes, We Can-dy 3. Sweet Macaron (review) 4. In a Rosegarden  5. Sweet Caroline  5. Pinkadilly Circus  6. MATTador.
Frozen Yogurt was de eerste Catrice lipstick die ik kocht. Ik wilde hem graag hebben omdat Demi Lovato ook altijd van die baby-roze lippen had en ik dat super mooi vond. Inmiddels is deze lipstick niet meer te koop. Over Yes, We Can-dy en Sweet Macaron schreef ik laatst nog een review.
In a Rosegarden is denk ik toch wel mijn favoriet een mooi oud roze kleurtje die overal bij past. Sweet Caroline kocht ik laatst voor 50% korting en is een oud rood/ peach kleurtje. Pinkadilly Circus kocht ik er toen ook bij maar deze was niet voor 50% korting maar vond ik wel heel mooi. Dit is ook mijn lipstick geworden die ik op doe als ik moet werken,omdat hij mooi roze is maar niet te fel.  MATTador die wilde ik al langer iedereen uit mijn klas had hem eigenlijk al. Ik zat al heel lang te twijfelen om hem te halen omdat, ik niet goed wist of rood mij eigenlijk wel stond.  Toen ik die van Nomi een keer droeg kreeg ik veel complimentjes dat hij goed stond. En besloot ik hem mee te nemen.  Hij blijft ook erg lang zitten. Bij mij heeft hij zelfs de douch overleefd.

Dan begin ik nu met de lipsticks die van andere merken zijn. Van links naar rechts weer. 1. Primark – P.S Love….( review)  2. Rimmel Londen –  Crystal Mauve 3. Miss Sport – My luv4. Miss Sporty – On Fire!
Primark – P.S Love… kocht ik een keer bij de Primark ik was er wel benieuwd naar en voor het geld kon ik hem niet laten liggen.  Hij deed me een beetje aan de matte Kylie Jenner denken maar dan nog meer nude. Ik ben er achter gekomen dat hij mijn niet zo mooi staat. Het lijkt dan net of ik foundation op me lippen heb gesmeerd. Ik gebruik hem dus soms  als basis dan doe ik eerst deze op en daarna een lipstick overheen.  Rimmel Londen – Crystal Mauve zag ik een keer bij de Action liggen en ik kon hem voor de prijs ook niet laten liggen. Ik vind het een mooi natuurlijk kleurtje. My luv’ kreeg ik van mijn Opa en Oma voor Sinterklaas My luv’ is wel een kleurtje die meer bij Kylie Jenner in de buurt komt en die ook mooi is. On Fire! Kreeg ik ook van mijn Opa en Oma ik was benieuwd of rood mij zou staan en vroeg dus deze lipstick deze rood neigt naar oranje wat ik persoonlijk niet zo mooi bij mij vind staan. Mattador is meer met een koele toon en dat staat beter.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mij stash te zien. Ik hoop hem volgend jaar weer te doen maar dan met natuurlijk meer lipsticks. Als jullie ergens een review over willen laat het me dan weten bij de comments.

liefs

1 Comment on Beauty | Lipstick Stash

  1. Amanda Sturm
    26 januari 2015 at 16:03 (4 jaar ago)

    Altijd leuk om te zien! Volgens mij ben je een fan van Catrice lipsticks haha 🙂 Ik vind die ook altijd heel fijn.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *