Interieur | My Christmas Decorations

Kerst…… Mijn favoriete tijd  van het jaar. Lichtjes, kaarsjes en gezelligheid.  Ik  stond al een tijdje te popelen om mijn kerstboom te zetten. En vorige weekend was het zo ver. Nog steeds een beetje vroeg want Sinterklaas moest nog komen. Maar ik kon gewoon niet wachten. Jullie hebben in sommige shoplogs al gezien wat ik voor dit jaar had bij gekocht. Vandaag laat ik jullie zien hoe mijn kamer erop nu uit ziet. En misschien haal je er zelf nog inspiratie uit!  Enjoy!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien.

liefs

1 Comment on Interieur | My Christmas Decorations

  1. Sas
    19 december 2014 at 10:20 (4 jaar ago)

    Wat een super leuke decoraties!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *