Fashion | My-Jewellery Horloge

blogpost_horloge1

Ik mocht van mijn vriend een cadeau uitkiezen omdat we 5 jaar samen waren. Ik hoefde hier niet lang over na te denken want, ik had al een tijdje een horloge van My-Jewellery op het oog. Ik draag elke dag een horloge ook omdat ik het haat om te laat te komen of om te kijken hoelang mijn les nog duurt.

Ik had al eerder een horloge bij My-Jewellery besteld, maar daar was helaas het bandje van gaan verkleuren.
De horloge was helemaal rose goud maar inmiddels is hij rose goud met zilver.
Ik besloot daarom deze keer maar voor een leren bandje te gaan deze kan tenslotte niet verkleuren.
Ik koos voor de kleur taupe. Dat past bijna overal bij en vooral bij de kleding kleuren die ik draag (wit, roze, taupe en creme).
De bandjes zijn van leer en zijn dus super stevig.
Naast een kleur bandje kun je ook nog kiezen of je een goud, zilver of rose goud klokje wil.
Ik koos voor rose goud omdat ik dat toch het mooist vind. Toch heb ik nog even zitten twijfelen tussen rose goud of gewoon goud.

blogpost_horloge2

De service van My-Jewerllery vind ik heel fijn. Voor 17:00 uur besteld is meestal de volgende dag in huis. En ook de verzendkosten zijn lekker laag ( 1,95 geloof ik ) omdat het meestal door de brievenbus past. Ze zijn inmiddels ook flink aan het uitbreiden zo hebben ze ook winkels, eentje zit in Den Bosch en ze zijn er ook twee aan het bouwen in Breda en Utrecht.

De horloge is te bestellen op de site van My-Jewellery en is in verschillende herfst en zomer kleurtjes verkrijgbaar.
En hij kost 39,95 wat ik niet veel geld vind voor een horloge.

liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *