Fashion | My-Jewellery Horloge

Ik draag eigenlijk nooit zoveel sieraden maar, er is een sieraad waar ik niet zonder kan: Een horloge.
Laatst kwam ik weer op de site van My-Jewellery terecht. Een hele leuke sieraden webshop. Waardoor ik gelijk zin krijg om meer sieraden te gaan dragen. Ik was wat aan het rond kijken en mijn oog viel op heel mooi rose goud horloge. Het was bijna kerst dus ik besloot mezelf eens te gaan verwennen met een kerstcadeau. Ook had ik er nog nooit besteld dus ik was heel erg benieuwd.

Horloge1

Het horloge hoort bij de eigen collectie van My-Jewellery. Het is een collectie met 3 horloge met de trend minimalistische horloge. Ze zijn er  in het zilver, goud en rose goud.  Tip: Ze zijn er nu ook in leuke pastelkleurtjes!
Mijn oog viel op de rose gouden. En omdat het bijna kerst was besloot ik mezelf te gaan verwennen. Het horloge kosten 39,95. Plus had ik het geluk dat erop dat moment een gratis verzending was.

Horloge2

De volgende dag kreeg ik het in huis.  Ik was wel een beetje bang dat hij misschien niet zou passen omdat, ik hele dunne polsen heb. Maar gelukkig kan je hem zelf verstellen.
Bij het horloge zat een handig roze tasje van My-Jewellery waarin je hem kunt opbergen. Ook zat er een leuke kerstkaart bij.
In het echt vond ik hem nog mooier als op de site. En ik draag hem elke dag vol trots. Het enige nadeel vind ik dat ik merk dat het bandje een beetje verkleurd maar, ik moet zeggen dat als je hem om hebt dat het niet op valt.

Ik ben heel tevreden over het horloge en over de service van My-Jewellery. De site vind ik mooi en duidelijk, snelle verzending en de sieraden zijn netjes verpakt. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik iets koop bij My-Jewellery. Ik zag dat je er ook VVV-bonnen kunt inleveren en die heb ik toevallig nog een liggen. Op mijn lijstje staat nog de leuke inital kettinkjes, pastel horloge en een van de leuke zomerse armbandjes. En ze hebben trouwens een leuke eigen winkeltje in Den Bosch. Daar ben ik zeker een keer te vinden als ik in de stad ben.

Horloge3

Wat vinden jullie van My-Jewellery laat het me weten bij de comments!

liefs

1 Comment on Fashion | My-Jewellery Horloge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *