Fashion | New Years Eve OOTD

Elke jaar met Oud&Nieuw ga ik met mijn vriend eten bij Platzer Hotel in Gerlos. Mijn vriend werkt als fotograaf voor de eigenaar van het Hotel en de bij behoorde Apres Ski clubs.  Het is een best luxe hotel dus ik en Robin zorgen er dan ook voor dat we op ons best gekleed zijn.  Elk jaar ga ik al op tijd opzoek naar een jurk voor die avond. Dit jaar kon ik niet zoveel vinden bij  H&M of Vero Moda dus ik besloot eens op New Look te kijken. En daar vond ik de jurk en kocht ik er schoenen bij. Vandaag geef ik jullie een voorproefje. Als ik het niet vergeet dan zal ik die avond door Robin ook nog foto’s laten maken.  Maar ik ben zo blij met deze jurk dat ik hem alvast wilde laten zien.

newyear4

Ik heb het jurkje en de schoenen van New Look. Hier vind je het jurkje, en Hier de schoenen.
Ik kwam op deze site terecht omdat Jasmine ook een jurkje van had. En ik ben dol op haar kleding stijl. Ik keek even rond op de site van New Look en vond uit eindelijk dit setje. Ik heb toen even Robin lief aangekeken en we hebben het die avond besteld. Na 4 dagen was het binnen. Je wordt ook netjes op de hoogte gehouden waar je pakketje is zo kreeg ik een mail toen het verstuurd was en toen hij bij TNT was aangekomen.

Ik ben er erg blij mee! Als je nog opzoek bent dan kan ik New Look zeker aanraden!

liefs

2 Comments on Fashion | New Years Eve OOTD

  1. sgfttjc@gmail.cm'
    PET bottle
    16 januari 2018 at 09:47 (1 jaar ago)

    This is one awesome article post.Really thank you!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *