Photodiary | December 2016

decemberphotodairy

Aan het eind van de maand laat ik jullie zien wat ik die maand allemaal gedaan heb.
Ik maak bij alles wat ik doen een foto en maak ik er een soort dagboekje van.
De Photodiary van December is iets later vanwege mijn wintersport vakantie.
Maar wel langer!
Met deze maand: kerstshoppen, centerparcs, Winter Efteling en natuurlijk de Feestdagen.

december1
♥  Mijn ouders waren 30 jaar getrouwd. En we gingen met het hele gezin een weekend naar Centerparcs. Heel gezellig alleen vonden we het eten iets minder goed geregeld. En ook de huisjes zijn nog net zo als vroeger. We hadden wel verwacht dat ze dat toch iets meer aan deze tijd hadden aangepast.
♥ Ik liet mijn nagels doen voor kerst.
♥ Mijn favoriete ding om te doen tijdens kerst…. kerst shoppen! En vooral in tuincentrums. Ik krijg daar altijd echt een kerst gevoel bij.

december2

♥ Lekker uiteten bij Sense in Den Bosch.
♥ Kerst!
♥ Op school hadden we natuurlijk een kerst truien dag.  Deze trui is van Modemusthaves. Met de tekst: As long as we have wine. Christmas will be fine.
december3
♥ Ik heb nog nooit nepwimpers op gehad, maar ik wilde het voor kerst een keer proberen. Ik probeerde deze van Beautygloss en dan de Pretty lashes. Ik vind ze heel mooi!
♥ Het is al avond op deze foto maar ik vond deze winkel etalage in Den Bosch zo mooi! Dat hij wel even op de foto moest.
♥ Ook ben ik met Robin een middagje naar de Winter Efteling gegaan. Ik moet eerlijk zeggen dat het een beetje tegen viel.
Ik kan mij van eerdere jaren herinneren dat ze veel meer dingen wit spoten. Nu kreeg je het winter gevoel iets minder vind ik.

 

Wat hebben jullie in de December maand zoal gedaan? Laat het me weten bij de comments.

liefs

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *