Photodiary | Januari 2017


Aan het eind van de maand laat ik jullie zien wat ik die maand allemaal gedaan heb.
Ik maak bij alles wat ik doen een foto en maak ik er een soort dagboekje van.
Yeah! De eerste photodiary van het nieuwe jaar!
Met deze maand: Feestdagen en de wintersport!


♥  We reden vrijdag nacht weg en kwamen zaterdag morgen aan in Gerlos. We besloten om al onze spullen uit te pakken en te gaan slapen. Aangezien we die zelfde avond al kerstavond was en we dan een diner hadden. Na het slapen gingen we smiddags snel nog even een wijntje drinken voor we ons gingen omkleden.
♥ We vieren altijd kerstavond en oudjaarsavond bij Hotel Platzer. Zo ook dit jaar weer.
♥ Skiën deden we natuurlijk ook. Na 2 jaar ging helaas wel mijn ski jas kapot en moest ik een nieuwe kopen. Ik kocht deze zwarte jas van het merk Lutha en ook nog eens in de uitverkoop.


♥  Ik had met zowel kerst als oudjaarsavond hetzelfde aan. Niet alleen omdat ik mijn jurkje super leuk vond maar ook zodat ik er niet meer over hoefde na te denken. En ook geen twee jurken hoefde te kopen.
♥ Precies een week later zaten we dus weer bij Hotel Platzer. Dit keer voor oudjaarsavond.
♥ Er was weinig sneeuw gevallen in de tijd dat ik er was. Gelukkig een paar dagen voor ik ging, ging het sneeuwen en had ik nog een aantal mooie dagen.


♥  Ik nam het vliegtuig naar huis omdat ik examens had en mijn vriend die bleef nog een voor 4 weken.
♥ Ik vond het stiekem wel moeilijk om mijn vriend en het skiën te missen. Mijn vriend dacht waarschijnlijk hetzelfde want na een week stuurde hij screenshots met goedkope vliegtickets van Transavia
♥ Ik besloot om een weekend naar Oostenrijk te komen. Het was goedkoop, ik was toch niet ingepland bij mij weekendbaan en al mij spullen lagen er nog. Ik heb er extra hard van genoten en heb een leuk weekend gehad. Daarna nam ik weer het vliegtuig naar Nederland. En moest ik mijn vriend nog voor 2 weken missen.

Hoe was jullie eerste maand van het nieuwe jaar?
Laat het mij weten bij de commenst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *