Beauty | Lush Massage bar Soft Coeur

lushmassge

 Ik was   een aantal weken terug bij de Beautygloss Party.
Een van de dingen die ik daar  kocht was
deze massage bar van Lush. Ik heb nog nooit een massage bar geprobeerd dus ik was er erg benieuwd naar.
Vandaag ga ik jullie dan ook vertellen wat ik er van vind.

Omschrijving Lush:
Wie voor de heerlijke mix van honing en cacao van The Soft Coeur gaat,
moet niet bang zijn om een dirty side van zichzelf te ontdekken. Want
het zou toch eeuwig zonde zijn, dat je niet even probeert hoe het
smaakt. Klinkt je dat niet spannend in de oren? Zo ja, dan is deze
Massage Bar iets voor jou. Goed voor je huid, geweldig om te gebruiken
en een heerlijk plakkerige bedoening.

De verkoopster vertelde mij dat je de massage bar op de warmte van je huid smelt. Het was erg warm binnen bij de Beautygloss Party dus de verkoopster vertelde erbij dat hij nu ook wat sneller smelt als gewoonlijk.
Ze masseerde het daarna op handen.  Het was eerlijk zacht en me handen roken super lekker. Zelfs toen we in de trein  richting  huis zaten, roken we het nog.

Toen ging ik het thuis proberen, het eerste wat ik dacht toen ik het doosje opmaakte was: hier wil ik een geurkaars van! Het ruikt onwijs lekker, ik kan de honing er niet gelijk uithalen. Ik vind hem meer  richting de vanille , plus de bruine stukjes die je ziet is chocola! Thuis probeerde ik het weer opnieuw en me handen werden er weer onwijs zacht, van en je blijft de geur nog de hele dag ruiken. De verkoopster vertelde mij ook dat je hem zelf ook nog als bodylotion kan gebruiken. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar wie weet binnenkort.

Conclusie:
De Soft Coeur ruikt onwijs lekker en is goed verzorgend, zoek je nog een product wat je handen goed verzorgt en dat je handen daarna lekker ruiken probeer hem dan zeker een keer. Plus hij trekt heel snel in.

Lush Massage bar Soft Coeur is bij alle Lush winkels te koop voor 8,50 voor 30

liefs

LUSH

3 Comments on Beauty | Lush Massage bar Soft Coeur

 1. maaike.sanders@hotmail.com'
  Maaike
  23 juli 2015 at 10:47 (4 jaar ago)

  Oh wauw, klinkt heerlijk! Ik vind vanille trouwens onwijs lekker ruiken, dus ik ben er wel benieuwd naar geworden. Fijne review <3

  Beantwoorden
  • Kaylee
   23 juli 2015 at 12:01 (4 jaar ago)

   Dankje 🙂 Ja vanille is mijn favoriete geur <3

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *