Beauty | Lush Shower Jelly Sweetie Pie

a2wvpx

Het enigste wat ik ooit bij Lush heb gekocht zijn bruisballen, verder had ik mezelf nooit verder verdiept in Lush. Toen wij op de Beautygloss Party waren stond er een kraam van Lush. Laura wilde wat dingen hebben dus we liepen er naar toe. Een lieve verkoopster stelde zich aan ons voor en hielp Laura. Daarna vroeg ze aan mij of ik ook nog iets wilde hebben, maar omdat ik me dus nooit verder heb verdiept in Lush wist ik niet goed wat. Dus ik vroeg haar advies, ik vertelde haar dat ik een zwakte heb voor dingen die lekker ruiken, en even later kwam ze terug met twee producten waaronder deze shower jelly.

Ik wist niet zo goed wat het wast maar de verkoopster vertelde mij dat je het op je huid smeert als je onder de douch staat of je breekt een stukje af en stopt het in een douch-puf.
Ik moest hem natuurlijk eerst even op de foto zetten maar kon het daarna gebruiken.
Ik was er echt heel benieuwd naar.

Beschrijving van Lush:

Paars met glittertjes, dat is onze Sweetie Pie: een fruitige zwarte bessen Jelly.
Masseer je stuk jelly over je huid of wrijf een klontje tussen je handen
tot je zacht schuim ziet verschijnen, wassen maar! Ook kun je een
klontje even in je puff of badspons op laten schuimen. Het is ook lekker
als je deze jelly in de vriezer bewaart, voor een beetje extra sensatie
onder de douche!

4sb3fn

En dit is hem! Ik moest echt lachen toen ik hem uit de verpakking haalde want hij is echt heel flubberig, maar vooral de geur ben ik gek op het is kersen met kokos! Echt heerlijk.
Vanmorgen kon ik hem dan gaan testen. Ik koos ervoor om hem als een soort zeep te gebruiken zoals de verkoopster als eerste zei, en niet om een stukje eraf te halen en in een douch-puf te doen.
Ik heb er gelachen in de douch want terwijl ik mezelf in smeerde met deze jelly gleed hij steeds uit mijn handen. Maar hij is heerlijk zacht op je huid en ruikt zoals ik al zei ontzettend lekker.
Ook denk ik dat je er lang mee kan doen. Ik heb hem nu 1x gebruikt en ik denk niet dat het gevoel dat ik veel van het product kwijt ben. Je hoeft ook niet bang te zijn dat de glitters heb je huid komen want dat gebeurd niet, maar de glitters zorgen er wel voor dat hij er mooi uit ziet.

Conclusie:
Als hij op is zou ik hem zeker weer kopen! Hij ruikt lekker, verzorgt goed en je kunt lachen als je onder de douch staat. Ook denk ik dat hij heel lang mee gaat! Mocht je geen bad hebben en wil je toch van Lush genieten zou ik hem zeker even halen. Ja ik ben fan! en ik ben de verkoopster dankbaar voor hij goed advies.

Lush Shower Jelly Sweetie Pie is te koop bij alle Lush winkels voor 5,55 voor 100g en voor 10,65 voor 240g

liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *