Beauty| Victoria’s Secret Angel Gold Review

Een paar weken terug gingen mijn ouders op vakantie in Praag. Ze hadden van te voren al gezien dat er een VS op het vliegveld van Praag zat. Dus ze hadden al beloof iets voor me mee te nemen. Toen ik thuis kwam van het werken, En mijn ouders net van Praag zag ik het bekende tasje wat mijn hartje al sneller laat kloppen, Klaar staan op de tafel. Mijn moeder vertelde me er gelijk bij dat ze het wel moeilijk vond aangezien ik ze al bijna allemaal had, hahaha daar moest ik even om lachen. Ik maakte het tasje open en daar zat weer een nieuwe geurtje in namelijk Angel Gold. Vandaag ga ik jullie vertellen wat ik van deze geur vind.

De verpakking zit er weer prachtig uit zoals we van Victoria’s Secret gewend zijn. De verpakking is gemaakt van plastic wat ik op zich wel fijn vind want zo kan het geen kwaad om hem een keer te laten vallen en hij is handig voor in je tas.  Toch lijkt het of dat het van glas is en de onderkant van het flesje heeft een gouden toon en de letters zijn ook goud.

  • Topnoten: peer, pomelo bloesem, rode bessen, bergamot
  • Middennoten: jasmijn, gardenia, tulp, roze waterlelie
  • Basisnoten: muskus, vanille, amber kristallen, sandelhout, cederhout

Dit zijn de noten die in de parfum zitten. Zoals je kunt zien zitten er heel wat geuren in.
De geur is sexy en vrouwelijk en een beetje aan de zoete kant. Waar ik dol op ben. Als je hem ruikt dan denk je gelijk aan een hele luxe geur. Deze geur kun je zowel overdag als avonds dragen.
Ik ben echt dol op dit geurtje.

Mocht je nog op zoek zijn naar een mooi kerst cadeau dan kan ik je deze geur zeker aanraden.
Hij ruikt heerlijk en is heel vrouwelijk en sexy.  Je kunt deze geur kopen in de VS winkels op het vliegveld of op de VS site.

liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *