Beauty | Victoria’s Secret Sexy Little Things Noir

cd9738a6b2af4bd0faaebef1f92c902d


Ik ging laatst even de winkels in om wat dingen te halen. Toen ik in de Etos was en voor het rek van Essie stond besloot ik me eventjes te verwennen, Ik kocht twee lakjes. Toen ik naar de kassa liep viel mijn oog op een doosje met Sexy Little Thing erop, ik herkende de naam, en keek even of ik het goed had en ja, het was de Sexy Little Thing van Victoria Secret toen ik ik Amerika was had ik deze geur in het klein gekocht. Ik nam hem mee want hoevaak zie je dat er een parfum van VS hier in de winkels ligt. Vandaag dus een review over deze parfum.

37f75696037b52b0d283b3c61ea6f3e4

Wat mijn meteen opviel was de mooie flacon en het spuit systeem. Ik vond het als klein meisje al prachtig om zulke spuitflacons te zien. Ik hem op een kastje in mijn kamer staan omdat ik hem zo mooi vind dat ik het zonde vind om hem zo in de kast te zetten. Hij spuit ook echt met een mist dus je zult niet te snel te veel opspuiten.

Topnoten: Appel, citrusvruchten, peer, rode bessen, en bergamot.
Basis:  Amber, musk. orchidee, lelietje-van-dalen, cyclamen, jasmijn bloemblaadjes, bramen, pruimen, vanille.

Er zitten dus veel geuren in. Maar wat vind ik nu zelf van de geur, zoals ik al eerder zei vind ik het moeilijk om geuren te beschrijven maar ik ga me best doen.

Het is een fruitige en vrouwelijke geur, en hij ruikt zeker Sexy, maar ik vind het zeker een geur die je zowel over dag als in de avond kan dragen. Ik lees daarom op internet ook vele goede reviews over deze parfum.

Ik kocht deze parfum bij Etos voor 25,-. Ik weet niet hoelang ze hem verkopen maar neem zeker een kijkje bij de Etos. Ik vind om internet ook een website met meer VS Parfums daar betaal je wel iets meer. Klik hier voor de website.

 

liefs

dd71695f6ce1cdb15cbcc6fdcd1a71d7

1 Comment on Beauty | Victoria’s Secret Sexy Little Things Noir

  1. Bo
    2 september 2014 at 13:07 (5 jaar ago)

    Het flacon ziet er mooi uit! Lijkt me lekker ruiken, ik heb zelf ook een aantal body splashes en een parfum van Victoria's Secret hihi 🙂 Ik volg jullie trouwens op bloglovin'

    Liefs Bo!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *