Beauty | Guido Maria Kretschmer Review

Mijn schoonmoeder is laatst voor een nieuw bedrijf gaan werken LR. Ze verkoopt beauty, wellness & lifestyle producten.
Ik zag langzaam allerlei leuke spulletjes bij haar thuis in haar kantoor binnen komen. Het eerste wat mijn meteen opviel van de producten was de parfumbox. Dit is een box waarin alle parfums van LR in mini formaat in zitten zodat, je ze kunt testen. Ik als parfum-addict moest er natuurlijk een paar proberen. En mijn oog viel op een in het bijzonder.

Parfum1]

Eentje sprong er uit en dat was deze van Duitsland top-ontwerper Guido Maria Kretschmer.
Niet alleen bij mij maar, ook bij mijn beste vriendinnen. Ze wilde hem allemaal hebben. Een geur die is vrijwel iedereen lekker vind.
Mijn schoonmoeder vertelde mij al dat deze erg lijkt op La vie Est belle van Lancome. En ze had helemaal gelijk.
Toen de de beschrijving van de geur zag wist ik al gelijk waarom de geur mijn zo aansprak. Er zit vanille, in mijn favoriet geur.

Guido Maria Kretschmer is bloeming, fruitig, en sensueel.
De zachte topnoot verleidt zoals Guido’s open persoonlijkheid als entertainer – met fruitig mandarijn, pruim en peer.
In de elegante hartnoot komen rozen, appelsien bloesem en lotus samen in een stijlvol boeket.
De sensuele basisnoot vertolkt Guido’s liefde voor mensen: Sandaalhout, vanille en muskaat smelten samen in een aantrekkelijke mix

Parfum4

Guido Maria Kretschmer zit mooi verpakt. Hij zit in een stevig doosje en als je hem open doet zie je in het goud een qoute staan.
Daaronder ligt de parfum in gewikkeld in fijne linnen. Het zorgt gelijk voor een luxe gevoel. En dat terwijl de parfums van LR nooit duurder zijn als 40,-
De flacon is doorzichtig met gouden details.
Niet alleen de verpakking zelf is heel aantrekkelijk, maar ook de geur zelf. Hij heeft charme, sensualiteit, frisheid, elegantie en is verleidelijk.
Het voordeel van de LR parfums is dat ze een hoge parfum-olie hebben. Dit houdt eigenlijk in dat de parfums een langere geur behoud hebben. De meeste parfums in winkels hebben rond de 12% parfumolie. Die van LR beginnen pas op 20%.  Hij blijft zeker tot 6 uur zitten.  Dit vind ik zelf een groot voordeel want zo hoef je niet twee keer op een dag bij te spuiten.

Guido Maria Kretschmer blijft lang zitten. Ruikt onwijs lekker en lijkt een beetje op La vie est Belle. En hij is ook niet duur.
Zeker een favoriet!

Wil jij dit geurtje ook hebben? Stuur mijn dan even een mailtje.
Guido Maria Kretschmer bevat 50ml en kost 40,-

liefs

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *