Beauty | Victoria’s Secret Bodymist Stash

Ik ben dol op de bodymist van Victoria’s Secret. Mijn eerste twee kocht ik in Londen. Daar stond ik dan eindelijk voor het grote schap van de Victoria’s Secret beauty producten. Ik had ze al vaak bij Mascha van Beautygloss voorbij zien komen. En nu mocht ik er eindelijk een paar uit kiezen van het geld waar ik die zomer had voor gewerkt. Ik voelde mij als een kind in een snoepwinkel. Na alle flesjes te hebben geroken nam ik Vanilla Lace en Strawberries & Champagne mee. Het duurde vanaf toen niet lang voordat ik weer nieuwe bodymists had verzameld. Ik las in het folder van Etos dat ze nu voortaan bodymist verkochten. Het was een op = op actie. Dus ik stond de volgende morgen al vroeg bij de Etos. De keuze was enorm, en ik heb de meeste bodymists toch echt aan de Etos te danken. Vandaag leek het mijn leuk om mij collectie aan jullie te laten zien.

VSstahs01

SWEET DAYDREAM // PASSION STRUCK // PURE DAYDREAM
Sweet Daydream had ik voor Sinterklaas gevraagd. Je kunt bodymist ook bij Bol.com bestellen dus, Ik had de links van de spulletjes die ik wou opgeschreven op mijn lootje. Ik dacht lekker makkelijk hoeven ze voor mij niet de deur uit. Je voelt hem misschien al aankomen maar mijn Opa had mijn lootje getrokken. Nou heeft mijn Opa wel een laptop maar geen idee hoe hij spullen moet bestellen. Het is allemaal goed gekomen met de hulp van mijn moeder. Passion Struck en Pure Daydream heb ik laatst nog gekocht bij Schiphol. Het review kun je hier lezen. Pure Daydream stond al heel lang op mijn lijstje en nu heb ik hem eindelijk. Sweet Daydream ruikt heel fris. En Passion Struck en Pure Daydream zijn zoeter.

VSstash02

STRAWBERRIES & CHAMPAGNE // PURE SEDUCTION // MIDNIGHT EXOTICS
Strawberries & Champagne is dus een van mijn eerste bodymist die ik in Londen kocht. Pure Sedcution kocht ik bij de Etos. Ik denk dat bijna iedereen die ook bodymists van Victoria’s Secret heeft. Deze wel hebben. Hij is er altijd in de Etos. Midnight Exotics is een van mijn favoriete. Ik kocht hem een keer bij de Etos elke keer als ik in de Etos ben hoop ik dat ze hem weer hebben zodat, Ik er een extra kan kopen maar helaas heb ik tot nu toe geen geluk gehad. Strawberries & Champagne is een hele frisse geur. Pure Seduction is wat zoeter. En Midnight Excotics is ook zoet maar heeft echt een luxe geur.

VSstahs03

BEACH // ENDLESS LOVE
Beach heb ik ook pas gekocht en ik ben echt verliefd op de geur! Hij is zoet met een heel luxe tintje eraan. Je zou hem zo bij de Douglas kunnen vinden.
Endless Love stond ook op mijn loontje van Sinterklaas. Deze geur is fris.

VSstash04
SECRET CHARM // LOVE SPELL
Secret Charm is de laatste die ik mijn Sinterklaas lootje stond. Deze geur is ook heel fris. Hoe leuk zijn trouwens de flacons met het printje erachter op.
Love Spell kocht ik bij de Etos en deze kun je er ook altijd vinden het is een hele bekende geur. Deze is een beetje fris/zoet.

VSstahs05

COCONUT PASSION // SIMPLY BREATHLESS
Coconut Passion kocht ik bij Etos en ik vind het echt een zomer geur! Misschien wat te  zoet. Zo zei mijn vriend een keer tegen mij toen ik hem op had. ‘Goh Kay, je bent lekker los gegaan met je parfum op spuiten. ‘Terwijl ik maar een keer had gespoten een intense geur dus, maar ik vind hem heerlijk. Mijn nicht heeft hem ook en zij gaf mij de tip om hem op te spuiten na het douche. Ook heerlijk.  Simply Breathless kocht ik ook bij de Etos en deze geur is fris.

VSstash06

AMBER ROMANCE // VANILLA LACE
Amber Romance kocht ik bij de Etos en hij is echt heerlijk zoet. Echt een top geurtje! Vanilla Lace was dus ook een van mijn eerste en is mijn grote favoriet.
Het is echt een Kaylee geurtje.

 
Mijn favoriete zijn dus Vanilla Lace, Beach en Midnight Excotics.
Hebben jullie ook bodymist van Victoria’s Secret? Welke heb je en wat is jouw favoriet?
liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *