Travel | Disneyland Parijs Throwback

Het is al vroeg en ik ben wakker door de wekker van mijn ouders. Mijn moeder komt mijn kamer binnen, gaat op mijn bed zitten en verteld. ‘Kaylee even aankleden en je knuffels pakken dan vertrekken we naar Disneyland’. Ik denk dat ik nog nooit zo snel naast mijn bed stond en omgekleed was. Soms weet je niet meer alles van je jeugd maar dit weet ik nog heel goed. Mijn ouders hadden een speciale bus naar Disney geregeld waarin de kinderen onder konden knutselen en Disney films kijken en de ouders lekker rustig boven konden zitten. Als je even naar je ouders wou dan ging er een begeleider mee.
We sliepen ook in een hotel van Disney met een cowboy thema en ik weet nog hoe geweldig ik alles vond. Als ik foto’s van mezelf terug zien van Disney zie ik mij alleen maar lachen.

3 jaar teug begon Disney weer te kriebelen. Ik vertelde dit aan mijn vriend en op 9 maart op mijn verjaardag verraste hij mij met een reisje naar Disney.
Ik was super blij en ik keek er erg naar uit. Wij gaan regelmatig naar pretparken maar bij Disneyland hangt er een sfeer die andere parken niet hebben.
We zijn in totaal 3 dagen geweest, 1 dag reguliere park. 1 dag het filmpark en op dag 3 alles wat we nog wilde doen.
Goedkoop is Disney niet wij sliepen in een hotel buiten het park. Vlakbij een metro-station. Zodat we met de metro konden want parkeren kost bij Disney 15 euro per dag. Ook is het goedkoper als je 3 dagen gaat om een abonnement te kopen dan kaartjes.
Wij hebben toen een super leuke tijd gehad en vandaag laat ik jullie een aantal foto’s zien van toe wij er waren.

Disneyland01
Disneyland02
Disneyland03
Disneyland04
Disneyland05
Disneyland06
Disneyland07
Disneyland08Disneyland09
Disneyland011
Disneyland010
Disneyland012
Disneyland01
Disneyland013
Disneyland014
Disneyland015

Ik hoop dat jullie de foto’s leuk vonden om te zien. Zijn jullie al een keer naar Disneyland geweest? En wat is je favoriete attractie in Disneyland? De mijne zijn Rock n Roller Coaster , It’s a Small World en Once Upon a Time.

 

liefs

10 Comments on Travel | Disneyland Parijs Throwback

 1. labelofsuze@hotmail.com'
  Suze
  20 augustus 2015 at 09:50 (4 jaar ago)

  Wat een prachtige foto’s! Ik ben er nog nooit geweest, maar ik wil er zo graag eens heen πŸ™‚ X

  Beantwoorden
  • Kaylee
   20 augustus 2015 at 10:44 (4 jaar ago)

   Dankje! Zeker een keer naar toe gaan! Het is echt zo leuk πŸ™‚ x

   Beantwoorden
 2. info@denisejoanne.com'
  Denise Joanne
  20 augustus 2015 at 15:47 (4 jaar ago)

  Altijd leuk om Disneyland foto’s te kijken!
  Ik hoop daar binnenkort werkzaam te zijn! <3

  Beantwoorden
  • Kaylee
   21 augustus 2015 at 13:34 (4 jaar ago)

   Ja ik hoop het ook voor je! Dat zou super leuk zijn πŸ™‚

   Beantwoorden
 3. daphne_goorden@live.nl'
  Daphne
  20 augustus 2015 at 17:39 (4 jaar ago)

  Ahhh wat een superleuke foto’s! Disney is altijd superleuk πŸ™‚

  Beantwoorden
  • Kaylee
   21 augustus 2015 at 13:34 (4 jaar ago)

   Dankje πŸ™‚

   Beantwoorden
  • Kaylee
   22 augustus 2015 at 16:33 (4 jaar ago)

   Ja het is zo leuk! Ik zou ook graag weer een keer gaan πŸ™‚

   Beantwoorden
 4. iliveformydreams@live.nl'
  Sas
  22 augustus 2015 at 09:01 (4 jaar ago)

  Super leuk! Mooie foto’s.
  Ik ben er al een aantal keren geweest, prachtig!

  Beantwoorden
  • Kaylee
   22 augustus 2015 at 16:39 (4 jaar ago)

   Dankje πŸ™‚

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *