Travel | Plekken waar ik graag kerst wil vieren.

Sinds 4 jaar vier ik elk kaar Kerst in Oostenrijk. Ik vind het leuk om op een andere plek in de wereld kerst te vieren. Ik vier met veel plezier kerst tussen de bergen maar er zijn ook andere plekken waar ik graag Kerst zou willen vieren. Vandaag zet ik mijn droom bestemmingen voor kerst op een rijtje. Ze staan hoog op mijn bucketlist dus wie weet dat ik ooit een jaar mijn ski’s in de kast laat staan en het inruil voor een leuke andere bestemming in de wereld.

neyork

Ik houd van New York . Ik ben hier een keer in de zomer geweest en sindsdien is het my favorite place on earth. Helaas ligt New York niet om de hoek en hangt er een duur prijskaartje aan. Ik ben dol op Home Alone films. Elk jaar kijk ik ze weer. En ze gaan mij nooit vervelen. In Home Alone 2 zijn ze in New York en dat is voor mij echt even wegdromen. Wakker worden in een mooi hotel met een grote kerstboom in de lobby of op je hotelkamer, schaatsen, wandelen door Central Park, alle lichtjes bekijken. Nee ik zou me geen moment vervelen en een fantastische kerst hebben. Van al de plekjes die ik dadelijk ga opnoemen is New York echt mijn grote favoriet.

Disneytland

Naast New York vind ik Disneyland ook onwijs leuk. Ook hier zou ik wel een keer kerst willen vieren. Ik ben er wel eens geweest toen ze aan het opbouwen waren maar nog nooit echt met kerst zelf. Ik denk dat Disney je echt het ultieme kerst gevoel zal geven. Aan de decoraties zal het zeker niet liggen.
Naast Parijs zal ik ook wel eens naar de Disney in Orlando willen. Maar Disneyland Parijs blijft ook altijd weer bijzonder om naar toe te gaan.

Londen

Waar zouden jullie nog graag een keer kerst willen vieren?
Laat het we weten bij de comments

liefs

2 Comments on Travel | Plekken waar ik graag kerst wil vieren.

 1. marshavw@gmail.com'
  Marushi
  21 december 2015 at 10:56 (3 jaar ago)

  Disneyland lijkt mij ook heel erg mooi tijdens de kerst! -x-

  Beantwoorden
  • Kaylee
   22 december 2015 at 13:32 (3 jaar ago)

   Leuk! Wie weet ooit nog een keertje ­čÖé xx

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *