Spring Wishlist


1. JOSH V LEXI SJAAL   // 2. JOSH V GIA TOP  /// 3. JOSH V CAMILLE TOP  // 4. JOSH V DIRCE TOP /// 5. RIVER ISLAND SANDALS // 6. RIVER ISLAND TOP // 7. COME GET FASHION SUNNIES

Ik draag het liefst altijd pastel en nude kleuren.  En het maakt mij niet uit of het dan winter of zomer is. Zoals je kunt zien is nu baby blauw een favoriete kleur van mij. Daarnaast vind ik het leuk als een basic item iets speciaals heeft zoals, een glitter of een kanten detail. Op deze wishlist kunnen items van JOSH V natuurlijk niet ontbreken, want zoals jullie waarschijnlijk weten is JOSH V mijn favoriete modemerk. Al haar collecties vind ik mooi. En aan iedereen waar ik de JOSH V aan laat zien zeggen” Ja dat is echt Kaylee’.

Wat staat erop jou wishlist voor de lente/zomer?
Laat het mij weten bij de comments.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *